Våra Tjänster

Effektiv C&R AB är ett företag med lång byggtradition

Vi är ett byggföretag beläget på Stockholm som utför allt från mindre renoveringar till husbyggen från grunden till färdig villa. Genom goda samarbeten med andra hantverkare som elektriker, målare och rörmokare erbjuder vi Dig som kund en helhetslösning anpassad efter dina önskemål.

Vi är en mindre firma med fokus på hög kvallite, personligt ansvar och tillgänglighet. Med ett nära samarbete med dig som kund bollar vi gärna våra egna idéer med dina för att överträffa din förväntan. Att kunden är nöjd med vad vi levererar är hela grunden för vår verksamhet.

Referenser

Vi hjälper dig med allt inom renovering av din bostad!


Våra tjänster

TILL- & OMBYGGNAD

Vår byggserviceavdelning genomför varje år ett stort antal projekt för såväl företag som privatpersoner. Omfattningen av projekten kan vara allt från att byta en tröskel till renovering av badrummet. Vår flexibilitet och breda kunskap ger dig trygghet i valet av hantverkare.

BADRUMSRENOVERING

Vi utför allt från applicering av tätskiktssystem enligt BBV och plattsättning, montage av golvvärme till uppsättning av porslin och badrumsinredning. Vi hjälper dig även med mysig och praktisk ljussättning i badrum. Vi arbetar enligt gällande branschregler för tätskikt i våtutrymmen.

KÖKSRENOVERING

Köket är husets hjärta men det är med hjärnan ett nytt kök bör planeras. Vi hjälper dig från start till slut dvs. från planering, design till samordning, montage och slutarbeten. Vi kan även tillhandahålla speciallösningar dvs. snickerier med icke standardmått.

SNICKERIER

Oavsätt om du behöver ett platsbyggt hyllsystem eller ett nytt kök, har vi idéerna och hantverket för att leverera den ultimata lösningen. Vi erbjuder våra kunder allt från trappor, skåpsnickerier till andra skräddarsydda lösningar i trä.

MÅLERIARBETEN

Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Vi använder oss av olika målningstekniker och kan arbeta med specialmaterial som t.ex. epoxy eller lasering. Inom målerikategorin ingår även putsning och tapetsering.

ELARBETEN

Effektiv C&R AB är ett auktoriserat elinstallationsföretag som utför alla sorters elarbeten. Vi utför allt från att byta enstaka vägguttag till elarbeten i samband med stambyten samt uppgradering av armaturer i trappuppgångar.

Några av våra leverantörer

"I gruppen ingår specialiserade byggarbetare som är väl förtrogna med sitt arbete och som med stort engagemang åtar sig sina uppdrag."

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

VI SAMARBETAT MED: