ERBJUDANDE
RING OSS: 076-2431747
Vi är ett byggföretag med mångårig erfarenhet och ett gott rykte på marknaden.

Vi erbjuder hög kvalité på våra tjänster och material och arbetar utifrån kundens önskemål.

Till- & Ombyggnad

Vår byggserviceavdelning genomför varje år ett stort antal projekt för såväl företag som privatpersoner. Omfattningen av projekten kan vara allt från att byta en tröskel till renovering av badrummet. Vår flexibilitet och breda kunskap ger dig trygghet i valet av hantverkare.

Badrumsrenovering

Vi utför allt från applicering av tätskiktssystem enligt BBV och plattsättning, montage av golvvärme till uppsättning av porslin och badrumsinredning. Vi hjälper dig även med mysig och praktisk ljussättning i badrum. Vi arbetar enligt gällande branschregler för tätskikt i våtutrymmen.

Köksrenovering

Köket är husets hjärta men det är med hjärnan ett nytt kök bör planeras. Vi hjälper dig från start till slut dvs. från planering, design till samordning, montage och slutarbeten. Vi kan även tillhandahålla speciallösningar dvs. snickerier med icke standardmått.
Vi specialiserar oss inom Ballingslöv och IKEA kök!

Snickerier

Oavsett om du behöver platsbyggt all system eller ett nytt kök,har vi ideérna och proffsen för att leverera den ultimata lösningen.Vi erbjuder dig som kund en helheltslösning på såväl stora som små snickeriarbeten.

Målning och tapetsering

Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Vi använder oss av olika målningstekniker och kan arbeta med specialmaterial som t.ex. epoxy eller lasering. Inom målerikategorin ingår även putsning och tapetsering.

Elarbeten

Effektiv C&R AB är ett auktoriserat elinstallationsföretag som utför alla sorters elarbeten. Vi utför allt från att byta enstaka vägguttag till elarbeten i samband med stambyten samt uppgradering av armaturer i trappuppgångar.

Professionella tjänster

Låt proffsen sköta städningen medan du ägnar tid åt något annat. Vi gör ”det lilla extra!

Våra leverantörer