ERBJUDANDE
RING OSS: 076-2431747

Om oss

Effektiv C&R AB

Effektiv C&R AB

Org.nr 559150-3031

Varför välja oss

Effektiv C&R AB är ett företag med lång byggtradition men med fräscha idéer och fasta arbetsrutiner.
Vi strävar att fortlöpande höja kompetensnivån i företaget – vi lyssnar, tar del av beprövade metoder och utvecklar dessa ytterligare. Vi tar löpande del av ny teknik, förbättrar våra arbetsmetoder och rutiner.

Kompetens

Kompetensnivån i företaget är hög och vi strävar efter att lära oss nya saker varje dag.
Vi ställer höga krav på de arbetsmaterial vi arbetar med och har ett genuint intresse för vårt arbete och våra uppdrag. Både vi och våra samarbetspartners innehar behörighetsutbildningar för att du som kund skall känna dig trygg att arbetet genomförs enligt svenska branschregler och rekommendationer.

Garanti

Nöjd kund garanti
Vi lägger väldigt stor fokus på att lyssna på kundens behov samt löpande informera kunden om byggprocessen. Vi är måna om att komma överens om alla lösningar i förväg, och att viktiga beslut fattas gemensamt med kunden. Självklart håller vi den tid och prisnivå som vi har kommit överens om!

Vi är medlem

Kort historik om oss

2020

Flexibla lösningar

Trots coronaviruspandemin försöker vi anpassa oss till svåra tider och genomföra varje projekt.
2018

Effektiv C&R AB

Företaget ändrar sin form från enskild till aktiebolag. Många avslutade projekt ligger bakom oss. Vi jobbar på för att höja våra kvalifikationer, och vårt företag består av endast kvalificerade anställda!
2016

Företagsutveckling

Företaget växer! Inom två år bygger företaget sin position på marknaden, vilket bevisas av många nöjda kunder. Vi utför större och större projekt som underentreprenörer för stora byggföretag.
2014

Effektiv C&R

Vi är ett företag som ursprungligen kommer från Polen. Vi börjar som enskild firma med små renoveringar för privatpersoner. Fokus ligger i kvaliteten på våra tjänster.

Säker och professionell

Vi tar full ansvar för det arbete som utförs av oss och vårt team består endast av specialister.Vi lämnar alltid garanti för det utförda arbete!

Ansvar

Vi har ett helhetsansvar för våra byggprojekt oavsett om det är mindre renoveringar eller en nybyggnation och totalentreprenad. Vi har givetvis en allriskförsäkring, men det viktigaste är att vi arbetar enligt föreskrivna metoder och regler samt jobbar med stor omtänksamhet. Vårt ansvar omfattar inte bara dig som kund, utan även våra medarbetare och samarbetspartners, vår omgivning och den naturliga miljön.

Med kunden i centrum

Vi levererar kvalitet enligt svenska branschregler samt utför projekt inom din budget och tidigare bestämd tid. Vårt engagemang är 100 % i alla våra projekt oavsett om det är ett mindre eller större projekt. Vi strävar efter att ha en nära och tät dialog med våra kunder, för att diskutera lösningar och materialval, tider samt kostnader, så att det inte blir några överraskningar i slutändan. Vi sätter alltid våra kunder i centrum. Inte så konstigt egentligen - för det är ju din byggdröm vi förverkligar. Läs kundomdömen, anlita oss och bli en av våra nöjda kunder!