ERBJUDANDE
RING OSS: 70-442 2414

Om oss

Effektiv C&R AB

Effektiv C&R AB

Org.nr 559150-3031

Varför välja oss

Effektiv C&R AB är ett företag med lång byggtradition men med fräscha idéer och fasta arbetsrutiner.
Vi strävar att fortlöpande höja kompetensnivån i företaget – vi lyssnar, tar del av beprövade metoder och utvecklar dessa ytterligare. Vi tar löpande del av ny teknik, förbättrar våra arbetsmetoder och rutiner.

Kompetens

Kompetensnivån i företaget är hög och vi strävar efter att lära oss nya saker varje dag.
Vi ställer höga krav på de arbetsmaterial vi arbetar med och har ett genuint intresse för vårt arbete och våra uppdrag. Både vi och våra samarbetspartners innehar behörighetsutbildningar för att du som kund skall känna dig trygg att arbetet genomförs enligt svenska branschregler och rekommendationer.

Garanti

Nöjd kund garanti
Vi lägger väldigt stor fokus på att lyssna på kundens behov samt löpande informera kunden om byggprocessen. Vi är måna om att komma överens om alla lösningar i förväg, och att viktiga beslut fattas gemensamt med kunden. Självklart håller vi den tid och prisnivå som vi har kommit överens om!

Vi är medlem

Kort historik om oss

2018

Effektiv C&R AB

Omvandlades från enskild firma till Aktiebolag . Företagets verksamhet omfattade ombyggnationer och renoveringar av hus och lägenheter.
2016

Företagsutveckling

Under de senaste 2 åren vi har växt från små renovering till nyckelfärdig huset.
2014

Effektiv C&R

Startades för 4 år sedan som en enskild firma och började med golvläggning och små renoveringar.

Säker och professionell

Ansvar

Vi har ett helhetsansvar för våra byggprojekt oavsett om det är mindre renoveringar eller en nybyggnation och totalentreprenad. Vi har givetvis en allriskförsäkring, men det viktigaste är att vi arbetar enligt föreskrivna metoder och regler samt jobbar med stor omtänksamhet. Vårt ansvar omfattar inte bara dig som kund, utan även våra medarbetare och samarbetspartners, vår omgivning och den naturliga miljön.

Med kunden i centrum

Vårt engagemang är 100 % i alla våra projekt oavsett om det är ett mindre eller större projekt. Vi strävar efter att ha en nära och tät dialog med våra kunder, för att diskutera lösningar och materialval, tider samt kostnader, så att det inte blir några överraskningar i slutändan. Vi sätter alltid våra kunder i centrum. Inte så konstigt egentligen - för det är ju din byggdröm vi förverkligar.